Про ставки на спортивні події.
Колись давно я постійно сидів у букмекерських конторах. Грав не на великі гроші. Було дуже цікаво. Загалом за кілька років вийшов в ноль... Але азарту було - хоч відбавляй... Згодом надоїло...
ПроКарпати |
|
ДРУЗІ ПРОГНОЗИСТИ ВІДЕО |
Lemberg - переможець 10-го туру і всього конкурсу "Прогнозів-7"! Всі результати У ТЕМІ Стартував новий 8-й сезон "Прогнозів". Прогнози на 1-й тур робіть У ТЕМІ
| |
||||
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » ПроКарпати » FOOTBALL Unlimited » Футбольні тоталізатори. Ставки на матчі. Хтось грав? Грає? Як успіхи?
| Як ви ставитесь до футбольних тоталізаторів? | ||
| Постійно граю. | 0% - 0 | |
| Ніколи не грав, але дуже хочу спробувати. | 0% - 0 | |
| Ніколи не грав і не збираюсь. | 25% - 1 | |
| Грав колись. Закинув. | 50% - 2 | |
| Час від часу можу зробити ставку. | 0% - 0 | |
| А шо то таке той "тоталізатор"? | 0% - 0 | |
| Азартні ігри - це зло. | 25% - 1 | |
| Голосов: 4 | ||
Про ставки на спортивні події.
Колись давно я постійно сидів у букмекерських конторах. Грав не на великі гроші. Було дуже цікаво. Загалом за кілька років вийшов в ноль... Але азарту було - хоч відбавляй... Згодом надоїло...
Колись пару разів грав в це. Надоїло, бо нічого не вигравав
Один або два матчі в кінцевому результаті портили всю маліну. Краще гроші потратити на мароженноє.
Хоча, знайомий регулярно грає в них і має на виїзний матч нашої команди. Комусь везе, комусь ні...
Комусь везе, комусь ні...
Ось до других я і належу. В букмекерських конторах не грав тому, що зрозумів - це не моє. А зрозумів завдяки, ще шкільному тоталізатору, коли прогнозував разом з однокласниками.
Вы здесь » ПроКарпати » FOOTBALL Unlimited » Футбольні тоталізатори. Ставки на матчі. Хтось грав? Грає? Як успіхи?